RİPPLE - SEC DAVASINDA YENİ GELİŞME: TARAFLAR KEŞİF SÜRESİNİ UZATMAK İSTİYOR

Yazılar 25 Ağu 2021

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mevcut keşif tarihinin 12 Kasım tarihine kadar uzatılması için talepte bulundu. Ayrıca taraflar, 31 Ağustos'ta telekonferans yapacak.

Ripple ve SEC davasında uzlaşma beklentisi düşüyor. Taraflar, keşif süresinin 12 Kasım'a kadar uzatılması için Federal Yargıç Analisa Torres'e talepte bulundu. Ripple-SEC davasını takip eden avukat James K. Filan, mevcut talep doğrultusunda taraflar arasında bir uzlaşma olmayacağı kanaatinde. Filan, "Tecrübelerime göre bu davanın yakında çözüleceğini düşünenler tekrar düşünmelidir." dedi.

SEC, daha önce keşif süresinin uzatılması için dava hakimini Sarah Netburn'e talepte bulunmuş ve hakim bu isteği kabul ederek süreyi 15 Ekim'e kadar uzatmıştı.

Ripple ve SEC Telekonferans Yapacak

ABD Bölge Mahkemesi Hakimi Sarah Netburn, Ripple ve SEC'nin ayrıcalıklı belgeler hakkında tartışmaları için 31 Ağustos saat 12:00'ye telekonferans ayarladı. Ripple, SEC'nin Bitcoin, Ethereum ve XRP hakkındaki kurum içi belgelerini incelemek istemiş ve bu istek mahkeme tarafından kabul edilmişti.

XRP fiyatı, 24 saatte %10'a yakın değer kaybederek 1,13 dolara kadar geriledi.


Kaynak: https://u.today/ripple-vs-sec-settlement-hopes-falter-as-parties-move-to-extend-discovery-deadline