ETHEREUM (ETH) FİYATININ İKİYE KATLANMASINI ENGELLEYEN OLASI SEBEPLER

Yazılar 2 Ağu 2021

Ethereum (ETH), 12 Mayıs'ta en yüksek fiyat seviyesi olan 4.356 dolara ulaştıktan sonra Bitcoin ve diğer birçok kripto parada olduğu gibi düşüş gördü. O zamandan beri 2 bin doların altına kadar gerileyen ETH, temmuz sonundan beri yükselişini sürdürüyor. Peki fiyatını ikiye katlayabilecek mi?

Ethereum için beklenen Londra güncellemesi, 4 Ağustos'ta hayata geçecek. Nairametrics analistine göre, Ethereum için kısa vadede fiyatı olumsuz etkileyebilecek üç durum bulunuyor.

Birincisi, Ethereum madencilerinin rakip ağlardaki avantajlardan yararlanmak isteyebilecekleri ve bu nedenle ETH fiyatında aşayı yönlü bir baskının oluşabileceği üzerine. İkincisi, Londra güncellemesi beklendiği gibi tam olarak değil de kısmi bir yükseltme şeklinde gerçekleşirse Ether fiyatı olumsuz etkilenebilir.

Son olarak, ağın ölçeklenebilirlik problemlerini ertlemesi halinde kullanıcılar ve merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) diğer platformları tercih edebilir. Örneğin, Curve ve Aave platformları çoklu zincir desteğiyle öne çıkıyor.

ETH, son iki hafta içinde %19 oranında değer kazandı ve 2.500 dolar seviyesinin üzerinde fiyatlanıyor.

İlgili Yazı: Ethereum Hakkında Her Şey


Kaynak: https://nairametrics.com/2021/08/01/here-is-why-ethereum-price-may-take-a-while-before-it-doubles/