CONVESTING FUND YÖNETİM MODÜLÜ BETA PRIMEXBT'DE YAYINDA

Yazılar 8 Nis 2020

Covesting Fund Yönetim Modülü Beta Şimdi PrimeXBT'de Yayında

Pek çok acemi yatırımcının beklediği an nihayet burada: Covesting Fund Yönetim Modülü Beta sürümü artık PrimeXBT trade platformunda yayına girdi.

Geçen yıl, PrimeXBT şirketin kuruluşundan bu yana projeyi geliştiren Covesting ekibiyle bir B2B ortaklığı duyurdu. Artık, Covesting Fund Management Module beta uygulaması kullanıcıları için ilk kez denemeye hazır.

Covesting Fon Yönetimi Modülü ile Yapılabilecekler

Covesting adlı yenilikçi araç borsa üzerindeki başarılı trader’ların hareketlerini takip ederek portfolyosunda aynı işlemlerin otomatik olarak yapılmasını sağlar.

Bu platform iki kategoriye sahiptir ve yatırımcılar sinerjik ve anlamlı bir şekilde yan yana kazanç sağlayabilirler.

Peter Brandt gibi efsanevi bir profesyonel traderın yatırımlarına yatırım yapabildiğinizi ve 40 yılı aşkın ticaret ve teknik analiz deneyimine dayanarak aldığı pozisyonlardan ve işlemlerden yararlanabileceğinizi hayal edin.

Yatırımcılar veya daha ileri düzey yatırımcıların bilgi ve deneyimini kullanmak ve bunlardan faydalanmak isteyen yeni yatırımcılar, en iyi yatırımcıların fonlarından birine yatırım yapabilir ve daha deneyimli yatırımcı stratejilerinin ellerinde biriken kârları izlemek için arkalarına yaslanabilirler.

Fon yöneticileri elde edilen kazançlardan kar payı alır ve diğer traderlar bu işi kendileri için yapmasına izin verir. Her bir fonun toplu performans sıralamaları ne kadar iyi olursa ve trader fonu takipçilerine ne kadar çok pazarlarsa, ilgili tüm taraflar için genel kazançlar o kadar büyüyebilir.

Covesting, herhangi bir traderın fon yöneticisi olarak kendi kariyerine başlamasına izin vermek için tasarlanmış benzersiz bir eşler arası ortam yaratmıştır. Bununla birlikte, değişen deneyim düzeylerine sahip tüm yatırımcıların marj ticareti içeren bir fon yaratmasına izin verilmektedir. Ancak bunun riskli bir işlem olduğunu unutmamak, ve bir fonun performansı ve yöneticisi hakkında fikir edinmeden girmemek gerekir.

Fon Yönetimi Modülü, PrimeXBT Üzerindeki diğer Kâr Getiren Araçlara Ekleniyor

PrimeXBT ve Covesting Fund Yönetim Modülü beta sürümüne kaydolmakla ilgilenen Covesting müşterileri önce PrimeXBT platformunun kayıtlı kullanıcısı olmalıdır.

Kayıttan sonra, kullanıcılar e-posta adreslerini talep formuna girerek Covesting Fund Management Module beta sürümüne erken erişim talep edebilir.

Beta programına erişimi olan kullanıcılar Fon Yaratabilir, Fon Yönetebilir, genel Derecelendirmeleri görüntüleyebilir ve Portföy performans verilerine erişebilir. Beta aşamasında, yatırımcıların hangi fonları seçecekleri konusunda bilinçli kararlar verebilmeleri için performans takibi için yeterli zaman tanıyacak hiçbir yatırım yapılamaz.