BNC'NİN EN SON KURUMSAL DÜZEYDEKİ ÜRÜNLERİ ARTIK BTSE'DE

Yazılar 22 Ara 2020

Brave New Coin, dijital varlık borsası BTSE'de Maker Vault Endeksi'ni ve blockchain birlikte çalışabilirlik endeksini piyasaya sürüyor. BNC’nin en son kurumsal düzeydeki ürünleri artık BTSE’de ve takip edilecek ek borslarla birlikte.

AUCKLAND, Yeni Zelanda / BVI - 22 Aralık 2020 - Dijital varlık veri altyapısı şirketi Brave New Coin (https://bravenewcoin.com/) bugün çoklu döviz spot ve vadeli işlem platformu BTSE'de iki yeni endeksi duyurdu: Maker Vault Endeksi ve Blockchain Birlikte Çalışabilirlik Endeksi. Her iki kurumsal sınıf ürün de 23 Aralık 2020'den itibaren BTSE'de mevcut ve yakın gelecekte ek BNC iş ortağı borsalarında sunulacak.

Maker Protokolü, Ethereum blok zincirindeki en büyük merkezi olmayan uygulamalardan biridir ve 2014'te oluşturulan açık kaynaklı bir proje ve merkezi olmayan otonom organizasyon olan MakerDAO tarafından yönetilmektedir. Brave New Coin'in Maker Vault Endeksi, kurallara dayalı bir sektör endeksidir. Teminat olarak kullanılan ve Maker Vault'larda kilitlenen kripto varlıklarının büyümesi. Maker Vaul’lardaki en büyük sekiz büyük varlığın gerçek zamanlı piyasa performansını izler. Bu endeksin metodolojisi burada bulunabilir.

Blokchain birlikte çalışabilirliği, farklı blok zincirlerinin aracılar olmadan birbirleriyle kolayca iletişim kurmasına izin vermeyi amaçladığı için önemli bir sektör olarak ortaya çıkıyor. Brave New Coin’in Blockchain Birlikte Çalışabilirlik Endeksi, kriptografik varlık pazarındaki birlikte çalışabilirlik projelerinin büyümesini ölçmek için tasarlanmıştır. Bu endeks, Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) dahil en büyük 10 blockchain birlikte çalışabilirlik dijital varlığının piyasa performansını gerçek zamanlı olarak izler. Bileşen varlık ağırlıkları her üç ayda bir yeniden dengelenir. Bu indeksin metodolojisi burada bulunabilir.

Bu yılın başlarında BTSE, dijital varlıkların gerçek zamanlı piyasa performansını izleyen kurumsal endeksler sağlamak için Brave New Coin ile ortaklığını genişletti. Ortaklar bir DeFi endeksinin yanı sıra ek kalıcı takas türev ürünleri başlattı.

Brian, "2020, Bitcoin ve diğer dijital varlıkların kurumsallaşması için bir dönüm noktası oldu. Takas edilebilir BTSE-BNC endekslerimiz, traderlar ve kurumsal para yöneticilerinin kripto sektörlerindeki görüşlerini ifade etmeleri için uygun maliyetli ve kullanışlı bir yol sağlıyor" dedi. BTSE Exchange'in kurucu ortağı Wong, "BTSE'nin kurumsal ticaret motoru ile BNC'nin endeksleme metodolojisinin birleşimi, dijital varlıkların büyümesini güçlendirmek için güçlü bir endeks ürün paketi oluşturuyor." yorumunda bulundu.

BTSE, her seviyeden traderlar için güvenli ve verimli bir ticaret deneyimi sağlamak için kurumsal yatırım endüstrisinden kanıtlanmış teknolojileri son teknoloji blockchain tabanlı özelliklerle birleştiren vadeli işlemler ve spot ticaretin yanı sıra çoklu fiat rampaları ve çıkışları sunar.

Brave New Coin, kripto para birimi piyasalarının en likit alanlarını izlemek için tasarlanmış lider bir piyasa veri hizmetleri ve kurumsal sınıf endeks sağlayıcısıdır. 2014 yılında kurulan BNC, bağımsızlık, nesnellik, sağlam süreçler ve teknik yenilikler ile itibar kazanmıştır. BNC, Refinitiv, Amazon Alexa, Dow Jones Factiva, NASDAQ ve daha pek çok iş ortağı için veri ve dizin çözümleri sağlar. Amazon Alexa'dan herhangi bir kripto para biriminin fiyatını sorduğunuzda, cevabı Brave New Coin’in veri motorundan geliyor. BNC Endeksleri ile ilgili düzenli duyurular burada bulunabilir.

Brave New Coin Hakkında

Brave New Coin (https://bravenewcoin.com/) (BNC), blokchain ve kriptografik varlıklar endüstrisine odaklanan bir Finansal Veri Altyapısı şirketidir. 2014 yılında kurulan BNC, küresel bir piyasa katılımcıları ağına kıyaslama yönetimi hizmetleri ve altyapısının yanı sıra veri, analiz ve araştırma sunmaktadır. Brave New Coin, Amazon Alexa, Dow Jones Factiva, NASDAQ, Refinitv, RapidAPI ve düzinelerce daha fazlası gibi iş ortakları aracılığıyla hem toplu hem de özel olarak spot fiyatlandırma, endeks çözümleri, araştırma ve haberler sağlar. Şirketin deneyimi ve uzmanlığı, bizi standart ve standart dışı kurumsal sınıf, son derece uyumlu veri çözümlerinin lider sağlayıcısı haline getirmektedir.

BTSE Hakkında

BTSE, dijital varlıklarla ticaret yapmak için basit ve güvenli bir yol sunarak kullanıcıların finansal özgürlüklerinin kontrolünü ele geçirmelerini sağlayan bir finansal teknoloji şirketidir. Geleneksel finans ortamına yenilikçi dijital varlıkları tanıtmak için tasarlanmış bir finansal hizmetler paketinin parçası olarak, BTSE’nin geliştirmeleri arasında spot ve türev ticareti, OTC, borç verme hizmetleri ve BTSE Debit Kartını içeren BTSE Elite üyeliği bulunmaktadır.

Medya İletişim: Transform Group, [email protected]

Şirket İletişim: Fran Strajnar, [email protected]