BİTCOİN İÇİN 100 BİN DOLAR YORUMU YAPAN ANALİSTTEN UYARI

Yazılar 27 Ağu 2021

Bitcoin fiyatı üzerine açıklamalarda bulunan Midas Touch Consulting genel müdürü ve analist Florian Grummes, BTC'nin altı ay içinde 100 bin dolara ulaşabileceğini söyledi ancak 30 bin dolar seviyesinde bir geri çekilme konusunda uyardı.

Son bir haftada 50 bin dolara kadar çıkan Bitcoin, yükselişin ardından 46 bin dolara kadar geriledi. Analist Florian Grummes ise son beş haftada yaşananların kriptoda tipik olarak görülen satış sonrası sıçrama durumu olduğunu ifade ediyor. Analist, Bitcoin'de görülebilecek bir başka satışın kripto parayı 25 bin dolara kadar düşürebileceğini düşünüyor. Eğer BTC bu seviyeye kadar düşmezse, BTC'nin 35 bin dolardan sıçrayarak 60 bin dolara tekrar çıkacağına inanıyor.

"...Bitcoin 35 bin dolardan döner ve 60 bin dolara geri döner. Böylece boğa piyasası devam eder. Sanırım önümüzdeki 6 ay içinde [Bitcoin] muhtemelen 100 bin dolar olacak."

Analist, yatırımcıları uyardı ve bir başka ralli başlamadan önce BTC'nin 34-38 bin dolar aralığında bir geri çekilme görebileceğini belirtti.

Bitcoin'in yıl sonuna kadar kıymetli metallerden daha iyi performans göstermeye devam edeceğini söyleyen Florian Grummes, 31 Aralık'a kadar Bitcoin'i geçebilecek tek sektörün hisse senedi sektörü olduğuu düşünüyor.

Bankalar Kripto Para ve Blok Zincir Şirketlerine Yatırım Yapıyor

Midas Touch Counsulting'in haftalık Bitcoin analizinde, Temmuz 2021 itibarıyla kripto para ve blok zincir şirketlerine yatırım yapan bankaların bir listesi bulunuyor. İlk sırada Standard&Chartered bulunurken; Citibank, ING, UBS, Morgan Stanley, JPMorgan gibi tanınmış ve büyük bankalar listede yer alıyor.

Analizde, yatırımcıların buna benzer şekilde somut verilere dikkat etmesinin önemi vurgulanıyor.


Kaynak: https://youtu.be/rQP3uIxt5ns
https://www.midastouch-consulting.com/crypto-chartbook-25082021-bitcoin-be-done-with-it