Binance Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Yazılar 10 Eki 2019

Binance Nedir? Neden Her Kripto Yatırımcısının Binance Hesabı Olmalı?

Bitcoin’in tarihi 11 sene geriye dayanıyor olsa d kripto para piyasalarının henüz emekleme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin’e alternatif olarak çıkarılan ve ‘’Bitcoin Alternative’’ teriminin kısaltmasından gelen ‘’altcoin’’ tabiri ile hayatımıza giren diğer coin’lerin büyük bir kısmı henüz sadece 1-2 yaşında. Durum böyle olunca bu altcoin’leri güvenli bir şekilde alıp saklamak için doğru yerlerle çalışmak çok önemli. Çünkü piyasalar yeni olduğu için ülkeler bu konu ile ilgili kanun ve regülasyonları henüz yeni çıkartıyorlar, bu durumda küçük yatırımcının kolay dolandırılabilmesinin önünü açıyor.

Bugün Dünya’da 6.000’den fazla altcoin mevcut ve bu altcoin’lere yatırım yaopanıza olana tanıyan binlerce borsa var. Bu karmaşa içerisinde hangi borsalarda işlem yapacağınızı düşünmek yerine sadece Binance’e üye olmanız fazlasıyla yeterli.

Binance’e Üye Olmak İçin Tıklayın (http://bit.ly/2mhzfvH)

Binance Nedir?

Binance yukarıda anlattığımız altcoin’lerin trade’ini yapabileceğiniz Çin asıllı bir altcoin borsasıdır. 2017 yılında altcoin’lerin değeri çok hızlı bir şekilde arttığı zamanlar piyasaya olan talebe mevcut borsalar yetişemiyor, bu nedenle üyelikleri durduruyordu. Bu çılgınlık döneminde sağlam alt yapısı ile üye alımına devam eden Binance bugün Dünya’nın en büyük ve en güvenilir altcoin borsası olmuş durumda. Çin’de, Singapur’da, Malta’da, Avrupa’da ve Amerika’daki ofislerinde binlerce insan çalıştıran Binance alanındaki bir numaralı oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle ilk kez kripto paralara yatırım yapacaksanız işlemlerinize Binance’den başlamanız en doğru karar olacaktır.

Binance’e Üye Olmak İçin Tıklayın (http://bit.ly/2mhzfvH)

Binance Nasıl Kullanılır?

Eğer daha önce internet üzerinden Forex ya da hisse senedi işlemi yaptıysanız Binance’i kullanmak size son derece kolay gelecektir. Her borsada olduğu gibi coin’lerin takas ekranında alıcı ve satıcıların fiyatları listelenir, defterin denge bulduğu fiyat ise spot fiyat olarak işlem görür. Sizde bu deftere alım ya da satım emiri girerek dilediğiniz coin’leri satın alabilirsiniz.

Binance kullanımı için Kripto Emre’nin açıklayıcı videosunu izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=JJ0qJhZeWK8

Neden Binance?
Dünya’nın en büyük altcoin borsası olduğu için en yüksek işlem hacimlerine ve likiditeye sahip olan borsası olduğu için Binance’de işlemleriniz bir saniye bile almaz. Hemen her zaman her tür coin’i alabilir ya da elinizdeki coinlere alıcı bulabilirsiniz. Bunun dışında Binance borsasında listeleyeceği altcoin’leri de büyük bir dikkatle seçmektedir, böylece amacı dolandırıcılık olan coin’ler Binance’de bulunmaz. Binance kullanıcılarının güvenliği için çok fazla mesai harcamaktadır ve bu alandaki en iyi borsalardan sayılmaktadır. Geçmişte meydana gelen birkaç güvenlik açığı ve hack olayında da müşterilerinin hiç birini mağdur etmemiş ve bütün zararı cebinden karşılamıştır.

Nasıl Üye Olur
Binance’e Üye Olmak İçin Tıklayın (https://bit.ly/2RRQjIM)