100XCOIN AĞIR SİKLET BOKSÖR FRANK SANCHEZ'E SPONSOR OLDU

Yazılar 11 May 2021

100xCoin Frank Sanchez’e Sponsor Oldu

ABD’deki KenTheCrypto isimli kripto fenomeninin yarattığı token projesi 100xCoin, 8 Mayıs Cumartesi günü AT&T stadyumunda gerçekleştirilen ağır siklet boks maçında Frank Sanchez’e sponsor olarak televizyon yayınlarında kendisini tanıtmış oldu.

Son zamanlarda moda olan Binance Smart Chain token’ları SAFEMOON ve SAFEMARS’a benzer bir yapıda geliştirilen 100xCoin küresel ölçekte yatırımcılardan ilgi görüyor. Coin piyasaya çıkalı henüz bir kaç hafta olmasına rağmen toplam piyasa değeri 54 Miyon Dolar’ı geçmiş durumda.

100xCoin’in hızlı yükselmesi için yaratıcıları değişik bir token yakma mekanizması geliştirmiş. Buna göre 100xCoin ile yapılan her işlemde toplam arzın %3 yakılmakta. Yine her işlemde arzın %5.5’i de likidite havuzuna aktarılmakta, böylece token’ın fiyat tabanı düzenli olarak yukarı taşınıyor. Son olarak ekip coin projelerinde reklam ve tanıtımın da önemini bildiği için yapılan her işlemde arzın %1.5 kadarlık kısmını da ekibin tanıtım bütçesi cüzdanına aktarıyor. Böylece 100xCoin başarılı oldukça reklam bütçesi de giderek artmış oluyor.

Bu reklam bütçesi ile yaptıkları son hamle de ABD’de ses getirdi. 8 Mayıs Cumartesi akşamı AT&T stadyumunda meydana gelen Frank Sanchez ve Nagy Augilera ağır siklet boks maçında 100xCoin Frank Sanchez’e sponsor olmuş.

Maçın galibi de Frank Sanchez olunca 100xCoin bol bol TV ekranlarında görüntülenmiş oldu.

100xCoin’i Binance’in merkeziyetsiz borsası Pancakeswap’tan almak mümkün. Coinmarketcap, Coingecko ve Coinbase’in takip sitelerinde listelenmeye başlanan 100xCoin aynı zamanda Probit borsası ya da Bkex borsasından da alınabiliyor.

Projeyi merak edenler gelişmeleri takip etmek için 100xCoin sitesine bakabilir: https://www.100xcoin.io/